studuj zdravku

Potraviny – podzim 2020

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Potraviny – podzim 2020".
Specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Oznámení

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

05.08.2020

Výsledek výběrového řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu „Ostatní chlazené a mražené maso a uzeniny – podzim 2020“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Ostatní chlazené a mražené maso a uzeniny – podzim 2020". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka masa specifikovaného v příloze č. 4 – „Specifikace dodávky a předpokládaný rozsah odběru ostatního masa – podzim 2020“ zadávací dokumentace. Součástí dodávky je doprava masa do sídla zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Oznámení

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

 

05.08.2020

Výsledek výběrového řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu „Dodávka ryb – podzim 2020“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Dodávka ryb – podzim 2020". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka ryb specifikovaných v příloze č. 4 – „Specifikace dodávky a předpokládaný rozsah odběru ryb – podzim 2020“ zadávací dokumentace. Součástí dodávky je doprava ryb do sídla zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Oznámení

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

05.08.2020

Výsledek výběrového řízení

 

Veřejná zakázka malého rozsahu „Chlazené vepřové a hovězí maso – podzim 2020“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Chlazené vepřové a hovězí maso – podzim 2020". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka masa specifikovaného v příloze č. 4 – „Specifikace dodávky a předpokládaný rozsah odběru chlazeného vepřového a hovězího masa – podzim 2020“ zadávací dokumentace. Součástí dodávky je doprava masa do sídla zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Oznámení 

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

05.08.2020

Výsledek výběrového řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu „Kancelářský nábytek 2020-2021“.

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Kancelářský nábytek 2020-2021". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka vybraného kancelářského nábytku. Součástí dodávky je doprava, montáž a umístění nábytku ve stanovené místnosti budov zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Oznámení

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

16. 3. 2020  Dodatečná informace

07.04.2020  Výsledek výběrového řízení

 

Veřejná zakázka malého rozsahu „Dodávka ryb – jaro 2020“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Dodávka ryb – jaro 2020". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka ryb specifikovaných v příloze č. 4 – „Specifikace dodávky a předpokládaný rozsah odběru ryb – jaro 2020“ zadávací dokumentace. Součástí dodávky je doprava ryb do sídla zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Výzva

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

2. 3. 2020 Oznámení výsledku výběrového řízení 

 

Veřejná zakázka malého rozsahu „Ostatní chlazené a mražené maso a uzeniny – jaro 2020“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Ostatní chlazené a mražené maso a uzeniny – jaro 2020". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka masa specifikovaného v příloze č. 4 – „Specifikace dodávky a předpokládaný rozsah odběru ostatního masa – jaro 2020“ zadávací dokumentace. Součástí dodávky je doprava masa do sídla zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Výzva

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

26. 2. 2020

Oznámení o výsledku výběrového řízení Ostatní chlazené a mražené maso a uzeniny

Veřejná zakázka malého rozsahu „Chlazené vepřové a hovězí maso – jaro 2020“

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Chlazené vepřové a hovězí maso – jaro 2020". Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka masa specifikovaného v příloze č. 4 – „Specifikace dodávky a předpokládaný rozsah odběru chlazeného vepřového a hovězího masa – jaro 2020“ zadávací dokumentace. Součástí dodávky je doprava masa do sídla zadavatele. Další specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Výzva

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

26. 2. 2020

Oznámení o výsledku výběrového řízení Chlazené vepřové a hovězí maso 

Potraviny – jaro 2020

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc oznamuje vyhlášení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu "Potraviny – jaro 2020". Specifikace předmětu plnění a podmínky účasti jsou uvedeny v zadávacích podmínkách.

Výzva

Příloha č. 1

Příloha č. 2

Příloha č. 3

Příloha č. 4

26. 2. 2020

Oznámení o výsledku výběrového řízení Potraviny - jaro 2020

Go to top